easy site builder

Develop2Create Missie

Het samenbrengen en managen van wereldwijde kennis, deskundigheid en mensen om uw business strategie te realiseren.

Visie

Als individu en als onderneming waarde creëren voor de omgeving. Daarbij gaat het om het creëren van een duurzame waarde voor klanten, medewerkers, leveranciers en aandeelhouders. Maar ook voor de generatie na ons. We maken onderdeel uit van een global society waar kansen liggen die we moeten benutten. Met Develop2Create richten we ons op het bouwen van partnerships, op basis van mogelijkheden die er wereldwijd zijn en ontwikkelen we samenwerkingsvormen over landsgrenzen heen.

Mobirise

Han Wijns

Han heeft meer dan 30 jaar ervaring op verschillende posities bij KPN, zowel in professionele functies ,als op Change Management en General Management rollen op Senior level.
Hij heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van een innovatief bedrijf in turbulente tijden.
Leiderschap, creativiteit en vorm geven aan veranderingen ,gericht op betere resultaten ,is wat hem kenmerkt.
Het ondernemerschap in Develop2create en de positieve feedback van opdrachtgevers,heeft ertoe geleid dat Develop2Create sinds 2009 veel interssante opdrachten heeft kunnen uitvoeren.
Han zit in de raad van commissarissen van Yungo in Praag.

Mobirise

Erik Bouwes Bavinck

Erik Bouwes Bavinck, Senior Sourcing Consultant, Interim Manager en programma director en associate van Develop2Create

Erik is een door de wol geverfde Client Service / Programma Director, sterk gemotiveerd om tastbare resultaten van hoge kwaliteit te leveren die daadwerkelijk waarde toevoegen. Hij heeft succesvol deelgenomen aan verschillende complexe sourcing trajecten en verantwoordelijkheid genomen voor de levering in een multi disciplinaire, multi culturele omgeving vanuit on shore en offshore locatie in een samenspel met meerdere bedrijven.
Gedurende 30 jaar heeft hij een veelheid aan rollen binnen de IT en BPO vervuld, waaronder zowel lijnmanagement als programma management, binnen de financiële sector en de telecom sector.
Hij heeft ervaring opgebouwd in applicatie ontwikkeling en beheer, testen als vak en infrastructuur operations, waarbij zijn interesse altijd uitging naar het behalen van meetbare resultaten door het verbeteren van de processen, de dienstverlening en inzet van de juiste mensen.

Erik is sinds 2016 ook CEO van ConnectEU2Create het huidige Yungo in Praag

Mobirise

Jeroen Muller

Jeroen Muller is al sinds 1997 werkzaam als manager en betrokken bij verschillende projekten op het gebied van IT&Assetmanagement in de Telecom en Energiesector. Van 2002 tot en met 2015 heeft hij veel ervaring opgedaan in het opzetten van een lokaal kantoor voor een Indiase IT & Engineering dienstverlener. In die periode heeft hij verschillende internationale projecten gerealiseerd ,gebuikmakend van een Global Delivery Model.

Jeroen is een enthousiaste en resultaat gerichte professional met ruime ervaring op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Hij is sterk gericht op het leveren van toegevoegde waarde voor klanten. Met zijn persoonlijkheid draagt hij bij tot persoonlijke groei van mensen en organisaties.

Telefoon

Han: +31 (0)6 53388778

Erik: + 31 (0)6 23058217

Jeroen: +31643177056

Office

Locaties De2C
Ontvangstruimte: 
Adriaen Willaertstraat 18
5216 GS 's-Hertogenbosch
Nederland

Postadres + vestiging te Engelen: Graaf van Solmsweg 79A, 5221 BM ’s-Hertogenbosch